Classic Felssysteem

Doorsturen
Bel mij terug
Stuur dit product door naar een bekende door onderstaand formulier in te vullen!
Uw naam

Uw emailadres

Naam ontvanger

E-mailadres ontvanger

Heeft u een vraag waarover u teruggebeld kunt worden? Wij bellen u terug!

Uw naam

Uw telefoonnummer

Classic Gevelsysteem
Classic Gevelsysteem
Classic Gevelsysteem

Het Classic felssysteem geeft ieder project een statige, elegante uitstraling en is geschikt voor zowel nieuwbouw als renovatie. De Felsprofielen worden geproduceerd uit verzinkt, gecoat staal waardoor het staal zeer resistent is tegen diverse weersinvloeden. Door de toepassing van gecoat staal is het mogelijk de Classic te leveren in vele verschillende kleuren. Daarnaast is het ook mogelijk de Classic voor specifieke projecten te leveren in (gepatineerd) zink, koper, aluminium of RVS.

De Classic profielen worden onzichtbaar bevestigd en met de speciale felsrand onderling gekoppeld. Door deze eigenschappen krijgt u met de Classic Felsprofielen gegarandeerd van een stijlvol dak!


Voor nog meer wooncomfort wordt er aan de onderzijde van de Classic felsplaten een anti-dreunvilt aangebracht. Classic Premium is standaard met deze anti-dreunvilt uitgevoerd. Het geembosseerde oppervlak geeft de Classic Premium een frisse, nieuwe stijl. Een eenvoudige onderconstructie volstaat. Er is minder hout nodig in vergelijking met andere metalen bekledingen.

Stalen felsplaten Voor zowel dak als wand Zeer buigstijf Statig uiterlijk

Kleuren:

RR887 Chocolate Brown RR23 Dark Grey RR41 Dark Silver RR40 Silver RR22 Grey RR2H3 - antraciet RR33 Black

Downloads

Classic felsplaten

Contact

Hessenweg West 5b
7731 RN Ommen
T:0529 - 45 00 00
E: info@sdsommen.nl