Flista stalen rabatdelen

Doorsturen
Bel mij terug
Stuur dit product door naar een bekende door onderstaand formulier in te vullen!
Uw naam

Uw emailadres

Naam ontvanger

E-mailadres ontvanger

Heeft u een vraag waarover u teruggebeld kunt worden? Wij bellen u terug!

Uw naam

Uw telefoonnummer

Flista stalen rabatdelen
Flista stalen rabatdelen
Moderne traditie
De Flista stalen rabatdelen hebben een van oudsher charisma, maar kennen alle voordelen van staal. Door zijn duurzaamheid is de Flista het voordeligste alternatief in aanschafprijs. Daarnaast zijn de rabatdelen op maat leverbaar, zodat hinderlijke en lelijke profielen niet nodig zijn. Doordat de rabatplaten vervaardigd zijn uit voorverzinkt staal bedraagt de te verwachten duurzaamheid 50 jaar en wordt er een goede bescherming tegen corrosie geboden. De Flista rabatdelen zijn in vele kleuren en structuren leverbaar, waardoor ingespeeld kan worden op de wensen en behoeftes. Door de speciale vorm en het lichte gewicht zijn de rabatdelen eenvoudig en onzichtbaar te bevestigen.

Uitstekend alternatief
Het idee om de stalen rabatdelen op de markt te brengen kwam door een duurzamer alternatief te zoeken voor hout en kunststof. De focus kwam al snel op staal. Er werd onderzocht wat de mogelijkheden waren en een machine ontworpen en gebouwd voor het vervaardigen van de stalen rabatdelen. De stalen rabatdelen zijn een uitstekend alternatief voor hout en kunststof rabatdelen door behoud van de karakteristieke uitstraling.
Stalen rabatdelen Onderhoudsvrij Op maat te bestellen Verschillende kleuren en coatingen

Kleuren:

RR29 Red RR22 Grey RR35 Blue RR40 Silver RR11 Spruce Green RR750 Terracotta RR33 Black RR20 White RR23 Dark Grey RR41 Dark Silver RR21 Light Grey
Flista stalen rabatdelen

Contact

Hessenweg West 5b
7731 RN Ommen
T:0529 - 45 00 00
E: info@sdsommen.nl