Nieuws

Actueel Archief

Bouwbeurs 2015

De Internationale Bouwbeurs 2015. Ook dit jaar presenteert SDS Ommen zich op deze beurs, welke plaatsvindt op 9 t/m 13 februari in de Jaarbeurs in Utrecht. U vindt ons op standnummer 11.E010 (hal 11).

Ons aandeel op de beurs:

Ruukki FEB 
Deze beurs presenteren wij de nieuwe unieke technologie van Ruukki. Ruukki FEB. Ruukki FEB staat voor Front Edge Bending, de technologie wat net dat beetje meer biedt voor 'the finishing touch' van uw dak. Deze gepatenteerde omgebogen voorzijde garandeert een nog langere levensduur en realiseert een zorgeloos dak.

Poly-Line Plus goot
Nieuw in het assortiment is de Poly-Line Plus goot. Een zelfdragende aluminium geisoleerde dakgoot welke perfect aansluit op de behoefte wanneer oude getimmerde goten vervangen moeten worden. Maar de Poly-Line Plus goot is evengoed geschikt voor nieuwbouwprojecten. 

Ruukki Classic Solar
Het Ruukki Classic Solar systeem is een stijlvol felsdak met een geintegreerd zonnepaneelsysteem voor het verwarmen van water. Het voordeel van dit systeem is het unieke design, waarin subtiel de zonnecollectoren zijn geintegreerd. Met het Classic Solar felssysteem kunt u architectonisch en duurzaam bouwen zonder dat u concessies hoeft te doen op de esthetische kernwaarden van een felsdak. 

Nieuwsgierig naar deze noviteiten? Via onderstaande link kunt u u aanmelden voor gratis toegang tot de Internationale Bouwbeurs 2015.

Aanmelden  Internationale Bouwbeurs 2015
Terug naar overzicht
1021_foto 4.JPG bouwbeurs.jpg

Contact

Hessenweg West 5b
7731 RN Ommen
T:0529 - 45 00 00
E: info@sdsommen.nl