Productinfo

Uw huis is een kostbaar bezit, zorg dan ook dat er een goed dak op zit. De stalen daken en unieke gevelsystemen van Ruukki beschermen uw huis onder alle omstandigheden. Bovendien zijn ze esthetisch en tijdloos. Een Ruukkiproduct geeft uw huis meerwaarde.

Jarenlange duurzaamheid
Onze daken en gevels zijn toegesneden op het zware Noord-Europese klimaat en doorstaan jarenlang de zomerse hitte, herfstregen en winterse vrieskou. De daken zijn bovendien gemakkelijk te onderhouden. Kies voor Ruukki en u krijgt een prachtig resultaat waar u jarenlang plezier van heeft.

Een stalen dak raakt nooit uit de mode
Staal is een tijdloze keuze. Het gebruik van staal kent een lange traditie. Tegelijk is het op basis van het uiterlijk en de eigenschappen het meest moderne materiaal voor daken. De stalen daken van Ruukki stralen de eenvoud en functionaliteit uit die kenmerkend zijn voor de Scandinavische vormgeving. De simpele vorm past in vrijwel elke omgeving. Bekijkt u eens ons aanbod, wij verzekeren u dat u een dak zult vinden welke bij uw huis past.

Eenvoudige installatie op zowel nieuwe als gerenoveerde gebouwen
Of u nu voor ons complete servicepakket kiest of beslist om uw dak of gevel zelf te installeren, Ruukki is altijd een verstandige keuze. Het feit dat onze stalen daken licht zijn, 25% lichter dan bijvoorbeeld dakpannen, en individueel op maat gemaakt worden, zorgt voor eenvoudige installatie op zowel nieuwe als gerenoveerde gebouwen. In veel gevallen kan de bestaande onderconstructie hergebruikt worden. U bespaart tijd en geld.

Makkelijk te onderhouden en te reinigen
Een stalen dak en/ of gevel is volledig waterdicht, licht en duurzaam. De gevel of het dak blijft schoon doordat bladeren en vuil zich niet hechten aan het gladde oppervlak van de coating. Op staal ontstaat geen mosvorming zoals op baksteen of beton. Het gestroomlijnde ontwerp van Ruukki daken, gevels en de bijbehorende accessoires garandeert licht onderhoud, zodat u zorgeloos van uw woning of pand kunt genieten.

Contact

Hessenweg West 5b
7731 RN Ommen
T:0529 - 45 00 00
E: info@sdsommen.nl