Sandwichpanelen voor gevel en dak

Snel en eenvoudig lichtgewicht isoleren
De sandwich wandpanelen lenen zich uitstekend voor het snel isoleren van projecten. Door het lichtgewicht van de platen en de diverse isolatiediktes en –waarden kan praktisch elk gebouw van isolatie worden voorzien door middel van deze panelen. De platen worden opgebouwd uit twee geprofileerde staalplaten, waartussen een isolatielaag is verlijmd van PUR of steenwol.

Bij projecten waar enkel een isolatiewaarde is vereist, kan worden volstaan met een sandwichpaneel waarbij PUR isolatie is toegepast. Wanneer bij een project een hoge brandwerendheid noodzakelijk is, dient er een sandwich paneel met een steenwol isolatie toegepast te worden. Sandwichpanelen garanderen een korte installatietijd, eenvoudige selectie van aanvullende elementen, accessoires en kleuren, waarbij de uitstraling en de kwaliteit van de ontworpen gevel gehandhaafd blijven.
Ruukki Sandiwchpanelen

Sandwichpaneel SPA

Met zijn niet-brandbare structurele minerale wolkern, absorbeert dit paneel geluid goed en biedt het een uitstekende sterkte en brandveiligheid.De SPA sandwichpanelen zijn een ideale oplossing voor gevels en plafonds met hoge eisen voor zowel de sterkte en brandwerendheid.Toepass.. Productinfo

Contact

Hessenweg West 5b
7731 RN Ommen
T:0529 - 45 00 00
E: info@sdsommen.nl